Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Brabrand Whiskyklub Maltværket

16. september - 18:00-23:30

Det er en efterhånden mangeårig tradition, at Brabrand Whiskyklub – Maltværket inviterer til festarrangement i Brabrand Kulturuge. Og det er en lige så langvarig tradition, at festarrangement er ”Mad med whisky – whisky til mad” tilsat en musi-kalsk oplevelse. I år løber arrangementet af stablen lørdag den 16. september 2023 kl. 18.00, og stedet er det Gamle Gasværk, Byleddet 2 C, 8220 Brabrand.

Whisky er ikke bare stærk spiritus forbeholdt en snæver kreds af særligt indviede. Whisky kan også indgå som en glimrende smagsforstærker i næsten al mad.Dermed kan whisky nydes af alle, der holder af gode smagsoplevelser.

Brabrand Whiskyklub – Maltværket har i lighed med tidligere år indgået aftale med gour-metkokken Jan Munch Petersen fra Park 13 – Danmarks Japanske Have om at servere en udsøgt 3-rettes menu, hvor whisky indgår i tilberedningen af alle retterne. Til maden er der mulighed for at smage de whiskyer, der indgår i retterne.

Øl, vin og sodavand kan købes i baren til rimelige priser. Der vil også være mulighed for at købe smagsprøver af whisky.

Efter maden åbnes der til scenen for den musikalske underholdning. Bandet Tradish vil spille irsk folkemusik, der giver mulighed for både fællessang og dans. Se nærmere om Tradish på www.tradish.dk.

Pris: 449 kr. for medlemmer af Brabrand Whiskyklub – Maltværket og 499 kr. for ikke-medlemmer. For yderligere 99 kr. kan tilkøbes en whiskymenu med de 3 whiskyer, der indgår i maden. Betaling kan ske ved overførsel af beløbet til klubbens konto bankkonto i Vestjysk Bank, reg.nr. 7739 kontonr. 1418611.

Tilmelding til arrangementet skal ske til Lars Broni på lb@brabrandwhisky.dk senest den 12. september 2023. Ved tilmelding bedes det anført, om der ønskes whiskymenu til maden.

Følg i øvrigt med på vores hjemmeside www.brabrandwhisky.dk, hvor detaljerne om arrangementet løbende opdateres.

Detaljer

Dato:
16. september
Tidspunkt:
18:00-23:30

Sted

Gasværket
Byleddet 2 C
Brabrand, 8220
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Lokale nyheder

Gå ikke glip af nogen lokale nyheder, men få nyhedsbrevet fra Vores Brabrand direkte i din egen indbakke..