Brabrand Fysioterapi

J.P. Larsens Vej 2
8220, Brabrand

8626 0030

Bag Brabrand Fysioterapi står de to unge fysioterapeuter Benjamin Laugesen og Sönke Bohlmann. Sammen med et team af kompetente og professionelle fysioterapeuter kan de med deres brede viden og store erfaring tilbyde dig præcis den behandling, du har brug for.

Vi kan udbedre alt fra rygskader til spændingshovedpine og øresten. Hvis du har smerter relateret til muskler, led, nerver eller andet og er på udkig efter en dygtig fysioterapeut, så kan du med andre ord med fordel kigge forbi vores klinik. Se også hjemmesiden her.

 Vi tilbyder

  • Fysioterapi både med og uden henvisning fra din læge: I vores klinik har vi overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder, at der ydes tilskud til fysioterapi med henvisning fra din læge.
  • Samarbejde med din sundhedsforsikring: Vi har samarbejde med en lang række sundhedsforsikringer. – Måske din dækker dit fysioterapiforløb?
  • Genoptræningsplaner efter f.eks. sygehusindlæggelse.
  • Virksomhedsordning: Vi skræddersyr en virksomhedsordning lige efter jeres behov.
  • Massage: Døjer du med spændingshovedpine, stive/ømme muskler eller har du blot lyst til noget velvære, så vil vores massør kunne hjælpe dig. Vores massører er uddannet fysioterapeuter og er derfor meget kompetente til at hjælpe dig.
  • Akupunktur: Alle vores fysioterapeuter er uddannet i at give akupunktur: Akupunkturen kan medfører øget blodgennemstrømning, smertelindring og afspænding af musklerne.

Det er vi stolte af

For at kunne tilbyde en god start i dit fysioterapeutiske forløbet, tager vi os dobbelt så meget tid til den første konsultation som der normalt forventes. Kun ved at forstå dit problem kan vi også hjælpe dig. Denne service koster dig ikke ekstra!

Du bliver mødt af dygtige fysioterapeuter i forskellige aldersklasser. Enhver brænder for faget og for deres arbejde. På klinikken holder vi os opdateret på den nyeste viden så vi kan give den bedste behandling. Vi ønsker altid at give vores kunder den mest optimale behandling efter deres individuelle behov, således at problematikken kan blive udbedret hurtigst muligt.

Brabrand Fysioterapis historie

Sönke Bohlmann og Benjamin Laugesen er begge omkring de 30 år og gode venner fra fysioterapeut-uddannelsen i Aarhus. I 2017 overtog de Brabrand Fysioterapi fra den tidligere ejer, Lars Christian Schmidt, som i længere tid havde tænkt på at trappe ned.

Efter overtagelsen har de renoveret og ombygget klinikken på J.P. Larsens Vej 2, og de har desuden en del planer for bl.a. at etablere nye aktiviteter i samspil med lokalsamfundet.

Det skal du også vide

Du vil altid være i gode hænder, når du får en behandling her hos Brabrand Fysioterapi. Vi er desuden medlem af Danske Fysioterapeuter, hvilket er din garanti for, at behandlingerne er optimalt udført hver gang.

Vi ønsker at give alle kunder en god og professionel oplevelse. Derfor går vi meget op i, at der er styr på tingene, at vores lokaler er indrettet med en god atmosfære, og at der sættes god tid af til hver enkelt kunde.

Det har Vores Brabrand skrevet om Brabrand Fysioterapi

Unge fysioterapeuter klar til at erobre Brabrand

Lars Chr. Schmidt har fortsat behandlinger i Brabrand Fysiterapi