Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S

J.P. Larsens Vej 17E
8220 Brabrand

+45 86 26 26 44

Virksomheden drives af Michael og Susanne Jørgensen, som lægger stor vægt på at bevare firmaets mangeårige traditioner. Kvalitets-malerarbejde er i højsædet, så det færdige resultat altid fremstår præsentabelt og professionelt. Det gælder, uanset om det er større eller mindre opgaver.

Virksomheden udfører

  • Alle typer maler-opgaver for private, institutioner og erhvervsvirksomheder
  • Klargøring af flyttelejligheder
  • Maling af opgange
  • Udvendigt malerarbejde og facader
  • Specialopgaver som f.eks. kirkerenovering, ældre malerteknikker som ådring, marmorering m.v.

Det er vi stolte af

Kunderne skal kende os for høj grad af kvalitet og faglighed. Vi skal yde den bedste service fra start til slut – til den aftalte tid og til den aftalte pris.

Vi lægger stor vægt på at have en god dialog fra start til slut. Skulle der opstå evt. ændringer eller uforudsete udfordringer sikrer vi naturligvis, at de bliver drøftet med dig som kunde.

Det siger kunderne

“Det har været et særdeles tilfredsstillende forløb med høj kvalitet i det udførte arbejde, tilbudsgivning, overholdelse af tidsfrist osv. Kan ikke roses nok! Da det har formet sig så fint, er der ikke behov for nogen kontakt.”

“Kompetent faglig rådgivning fra mester. Kompetent, omhyggeligt og fantastisk flot arbejde udført af malersvend. Kvalitetsarbejde. Malerfirma helge & michael jørgensen a/s kan absolut anbefales!!!”

Historie

Helge Jørgensen grundlagde virksomheden d. 1. april 1974. Efter 11 års erfaring – først som lærling og senere som malersvend i et af byens andre malerfirmaer, fik Helge mod på at starte selvstændig virksomhed.

Michael Jørgensen startede i 1985 i lære hos sin far, og efter endt læretid hos et par af byens andre malerfirmaervendte han tilbage og har siden 1995 været med i den daglige ledelse.

Den 1. januar 1997 blev Malermester Helge Jørgensen som led i et generationsskifte omdannet til Malerfirma helge & michael jørgensen a/s – med Helge og Michael som fælles indehavere. Den 1. januar 2006 overtog Michael resten af virksomheden og er i dag eneaktionær.

Michael’s hustru, Susanne startede i virksomheden i 2007 – og har i dag det administrative ansvar.

Det skal du også vide

Medlem af Danske Malermestre og Danske Malermestres garantiordning, der har til formål at sikre kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

 Skrevet om Malerfirma Helge & Michael Jørgensen A/S

Helge og Michael – to farverige malermestre

Glæden ved at lære de gamle teknikker