Pianokompagniet ApS

J. P. Larsens Vej 17 C
8220 Brabrand

7023 8088

I mere end 20 år har Pianokompagniet stemt, serviceret og repareret klaverer og flygler for kunder overalt i Jylland og på Fyn. Vi er fagfolk og tilstræber et højt fagligt niveau i alt hvad vi laver.

I 2022 flyttede virksomheden ind i den tidligere lagerhal på J.P. Larsens Vej, der har gennemgået en grundig renovering og nu udgør præsentable rammer om både nye og brugte klaverer og flygler i alle prisklasser.

Det står Pianokompagniet for

  • Pianokompagniet udfører stemning af klaverer og flygler for private, på gymnasier, højskoler, uddannelser m.m. overalt i Jylland og på Fyn.
  • Vi udfører alle former for reparationer af klaverer og flygler. Reparationer laves altid efter skriftligt tilbud.
  • Vi køber og sælger klaverer og flygler. På vores værksted findes et udvalg af nye og brugte istandsatte klaverer og flygler af anerkendte fabrikater.
  • Vi tilbyder klaverer og flygler til leje med forkøbsret og til koncertudlejning. “Lej før du køber” er godt for dem, som gerne vil afprøve om interessen holder.
  • Vi har endvidere alt i tilbehør som klaverbænke, klaverlamper, reservedele, klaverhjul, klaverskåle etc.

Det er vi stolte af

Vi er alle uddannede Europiano-teknikere og deltager løbende i kurser og efteruddannelser. Vi laver selv alle reparationer på vores eget værksted. Kun lakarbejde sender vi nogle gange videre til specialister.

Vi er desuden specialuddannede i service og reparation af Steinway & Sons. Flere af os har gennemgået en omfattende efteruddannelse hos Steinway i Hamburg som volontører på fabrikken og på Steinways akademi for koncertteknikere.

Pianokompagniet servicerer Steinway instrumenter ved konservatorier, koncertsteder, ved professionelle pianister m.fl.

Vi stemmer bl.a. klaverer og flygler på Det Jyske Musikkonservatorium, der har 108 flygler og klaverer, der jævnligt skal stemmes. Desuden er også kirker, gymnasier, højskoler og Musikvidenskab på Aarhus Universitet blandt vore trofaste kunder.

Pianokompagniets historie

Pianokompagniet blev stiftet tilbage i 2000, hvor de tre pianostemmere og instrumentmagere hos det traditionsrige firma Juhl-Sørensen, Poul Wandahl, Kim Neergaard og Steen Christensen, besluttede at starte for sig selv. De tre havde en fælles passion for håndværket og et ønske om at udføre arbejdet grundigere, end de tit følte, der var tid til.

Efter nogle år i midtbyen flyttede virksomheden til Åbyvej hvor Pianokompagniet holdt til i seks år, før virksomheden rykkede til J.P. Larsens Vej i Brabrand.

Det skal du også vide

Vi er medlemmer af Dansk Pianostemmer- og instrumentmagerforening af 1894.
Vi efteruddanner os løbende ved bl.a. Europiano og ved NPTA (Nordic Piano Technician Assosiation).

Skrevet om Pianokompagniet på Vores Brabrand

Pianokompagniet får det hele til at spille i klaverer og flygler