Søndag fik Brabrand endnu et madsted. De Fyrretyve Røvere åbnede det længe ventede spisested på Louisevej 4 og er spændte på, hvordan lokalområdet vil tage imod deres version af pizzaen.
Som alle andre nystartede skulle de lige finde den rigtige rytme. Hvem gør hvad, hvor hænger vi bon´erne? Imens kom de første kunder ind ad døren, nogle med en æske chokolade i hånden for at ønske ”røverne” held og lykke med det nye sted.
Rørt lam, marinerede svampe, pinjekerner, avokado og røget harissa. Det er nogle af ingredienserne i de fem forskellige pizzaer, de lægger ud med.
”Vi glæder os til at se, hvordan folk tager imod det. Vi håber naturligvis, at vi får rigtig travlt,” sagde Ahmed Amin inde bag mundbindet. Sammen med sin bror Anas har han i et år forberedt åbningen af ”De Fyrretyve Røvere – Pizza” i Brabrand. Men på grund af travlhed i røvernes andet madsted i Frederiks Allé blev åbningen udskudt til nu.
De har udviklet deres egen variant af den italienske pizza, hvor de også låner fra andre madkulturer. Alligevel har de valgt det velkendte pizza-navn for ikke at forvirre folk, forklarer Ahmed Amin.
”Vi ved, de smager godt. Vores smagssans er i orden. Nu håber vi bare, at folk er klar til at prøve noget nyt.”
Der er plads til cirka 10 siddende gæster på det lille madsted, der også lægger op til take away. Ventetiden vil være cirka 20-25 minutter, afhængig af travlheden.
Brødrene er desuden i gang med flytning af deres take away-sted i midtbyen. Lokalet på Frederiks Allé var blevet for lille, og de er nu ved at indrette en tidligere slagterbutik på Frederiksbjerg Torv. De håber at være klar til åbning i næste uge.
De Fyrretyve Røvere – Pizza, Louisevej 4. Åbningstiderne er 16-21 seks af ugens dage. Mandag er der lukket.