Slagter Stjernholm

Søren Frichs Vej 7
8000 Aarhus C

8625 3539

Hos Slagter Stjernholm sætter vi kvalitet og den personlige vejledning over alt andet. Vi har et stort udvalg af lækre kødprodukter og friske råvarer og kommer hele tiden med ny inspiration til velsmagende menuer.

Vi har lidt mere end 30 års erfaring med at drive slagterbutik, så vi tør godt prale lidt med, at vi er gode til det vi laver. Det vigtigste i vores arbejde er altid at levere produkter og kundeservice i den højeste kvalitet.

Det kan du forvente hos Slagter Stjernholm

• Kvalitetskød – fersk og krogmodnet, mulighed for kødpakker
• Færdigretter til når det skal gå lidt stærkt – lige til at varme derhjemme
• Hjemmelavet pålæg fra eget pølsemageri
• Lækre oste fra ind og udland bl.a. stolt forhandler af Arla Unika
• Frisk fisk og skaldyr
• Mad ud af huset: Smørrebrød, sandwiches, egnsretter, grillmad, buffeter, tapasplanke
• Stolt forhandler af Summerbird chokolade og HR. Skov gourmet-produkter

Det er vi stolte over

Som specialbutik kan vi noget, supermarkederne ikke kan. Kunden skal vejledes, ikke vildledes, og det er her, vi som specialbutik kan noget, supermarkederne ikke kan.

Kommer der en kunde med et ønske om en særlig udskæring eller en bestemt type kød, finder vi en løsning, uanset om det er stort eller småt.

Vi prøver hele tiden at blive inspireret af vores omgivelser, specielt af vores kunder, der dagligt sætter os på spændende opgaver med forskellige udskæringer, kødtyper, tilbehør og meget andet.

Men også af konkurrenter, kollegaer og spændende nyt fra det store udland – såvel som fra vores egen danske, gastronomiske andedam.

Butikkens historie

Allan Stjernholm er 42 år og tredje generation i butikken. Hans farfar, Frank, overtog butikken i City Vest, da den havde været åben et lille års tid. Det er den eneste af City Vests butikker, der har været med hele vejen fra starten i 1972, og Slagter Stjernholm kunne derfor i 2022 fejre 50 års jubilæum.

Butikken hed Slagter Frank, indtil næste generation, Lars, overtog den i 1977. I den forbindelse skiftede butikken navn til Slagter Stjernholm, som markering af en ny og frisk start.

Det skal du også vide

Vi står altid til rådighed for vores kunder med hjælp og vejledning om både mængder og sammensætninger.

Vi har ligeledes et stort udvalg i buffeter, pølseborde, anretninger og menuer ud af huset. Mulighederne er nærmest uanede, så der skulle være noget for enhver smag. Og vælger du at benytte dig af et sådant tilbud, bliver der selvfølgelig mere tid til at omgås gæsterne.

Skrevet om Slagter Stjernholm på Vores Brabrand

Da fiskehandleren flyttede ind hos slagteren

Smag på Brabrand: Slagter Stjernholms kærlighed til en helt særlig røget laks

En veteran takker af i City Vest: Slagter Stjernholm flytter butikken til Søren Frichs Vej

Jubilæums-år er det hidtil sværeste for Slagter Stjernholm

En veteran takker af i City Vest: Slagter Stjernholm flytter butikken til Søren Frichs Vej

Allan Stjernholm har åbnet ny slagterbutik på Søren Frichs Vej