Blue Room Production

Langdalsvej 46, bygning 3
8220 Brabrand
3062 1323
ejgil@theblueroom.dk
Blue Rooms hjemmeside

Blue Room Production leverer foto og video i højeste kvalitet. Virksomheden producerer kreative visuelle løsninger til virksomheder og organisationer. For os er det vigtigste, at vi finder den rigtige løsning og det rigtige produkt sammen med vores kunder.

I øjeblikket er vi tre fotografer og to elever, samt yderligere 2 kollegaer, der sammen kan udvikle foto, video og nytænkende visuelle løsninger til en stærk kundegruppe.

Blue Room leverer

  • Still foto/reklamefoto
  • Video-løsninger
  • 3D visualizations

 

Det er vi stolte af
Vi er først og fremmest fotografer. Vi har lyset, følelsen, æstetikken og den rigtige historie i tankerne, når vi laver billeder. Om billederne bevæger sig eller er stills, afgøres ud fra dit behov. Vi stræber efter at levere det bedst mulige produkt i den givne situation, uanset om budgettet er model Fiat eller Porsche.

Vi ser en stor fordel i at kunne kombinere foto, video og 3D, om det så er sideløbende eller i nye spændende kombinationer.

Blue Rooms historie
Blue Room Production blev skabt i 2010 af Ejgil Lihn og Frederik Sparvath. De arbejdede i den samme store virksomhed, men havde de samme visioner for, hvordan de kunne forene kræfterne i Blue Room.

Virksomheden havde i begyndelsen lokaler i Åbyhøj, men rykkede for nogle år siden til de gamle fabrikslokaler på Langdalsvej, hvor Dalsø Maskinfabrik tidligere holdt til.

Det skal du også vide
Vi har et af Danmarks største fotostudier i Brabrand. Vi har skiftende kulisser i vores 1000m2 fotostudie. Her er gode dagslys muligheder fra de gamle sprossede stålvinduer og kulisser der hele tiden skifter udseende og form alt efter stil og trends.

Vi har plads til møder og kaffesnakke og et lydstudie, hvor det er muligt at indspille og indtale, med hjælp fra Mark Norup og Tonefabrikken.

Skrevet om Blue Room Production
Fotoserie: På vej mod en kunstgræsbane i Brabrand
De siger altid ja til Brabrand
“Brabrand på skinner” går til filmen
Blue Room Production – og friheden til at rejse på eventyr
Fredagsbar hos Blue Room – nu med lokale øl på bordet