Bageriet Hartmeier

Hovedgaden 72, 8220 Brabrand

8626 0232

Hartmeier er dit lokale bageri, hvor hjerterum og håndelag er i fokus. Vi laver meningsfuldt bagværk med dynamiske råvarer, for alt godt bagværk starter med mel, vand, salt og sukker – derefter afgør håndværket resten.

Det kan du forvente hos Hartmeier

  • I vores bageri finder du et stort udvalg af klassisk brød og kage, men tilsat et ekstra stænk tålmodighed.
  • Vi serverer blandt andet smørrebrød, pastasalat, sandwich, varme panini og tapas-tallerken om fredagen.
  • Vores bageri er indrettet med siddepladser, så du kan nyde din frokost i bageriets hyggelige omgivelser.
  • Hvis du ønsker at nyde din frokost et andet sted, er det selvfølgelig også muligt at få din frokost som take away.

Læs mere på Hartmeiers hjemmeside.

Det er vi stolte af

Hos Hartmeier får du ægte bagværk. Vi bager hovedsagelig fra dag til dag. Kvalitetsmæssigt er det bare så markant bedre med friskbagt brød.

Den vigtigste ingrediens er vores tid. 80% af de store brød er blevet til over minimum 24 timer. En stor del af brødet er baseret på naturlig surdej, der kræver mere arbejde og planlægning end de færdige brødblandinger. Men det giver en anden smag og dybde.

”Vi vil gerne tilbage til basisprodukterne. Det betyder, at vil laver tingene fra bunden – brødene laves på surdej, og tingene skal have tid” (Lars Hartmeier)

Hartmeiers historie

Lars og Charlotte Hartmeier er ejere af bageriet Hartmeier. Lars blev uddannet som bager i 1996 og har derfor mange års erfaring med håndværket.

I 2001 overtog de bageriet på Hovedgaden i Brabrand. De første år hed butikken Guldbageren, men i 2018 besluttede Charlotte og Lars Hartmeier at stå på egne ben og skifte navn til Hartmeier.

Det skal du også vide

I vores bageri vil vi gerne involvere vores kunder. Vi afholder blandt andet workshops om surdej, langtidshævet brød, kager og mange andre spændende emner alt efter årstider og højtider. Vi elsker processen i bagning, og vi vil gerne dele glæden ved bagværk med vores kunder.

Skrevet om Bageriet Hartmeier

De sørger hver morgen for frisk brød til Brabrand
…men brunkagerne står Bjarne for!
Julesmåkagerne kom i hus ved bageaften hos Hartmeier
Familien Hartmeier åbner helt ny bagerbutik på rekordtid