City Vest Apotek

Gudrunsvej 7
8220, Brabrand

Tlf. 8625 1533

Vi er dit lokale apotek, hvor du altid kan få rådgivning og vejledning til din medicin, samt lindring og pleje. Du er altid meget velkommen til at komme ind og få en snak med en af vores dygtige farmakonomer og farmaceuter.

Du er ligeledes velkommen til at bestille en gratis samtale om din medicin eller få rådgivning omkring din behandling.

Vi har desuden afdelinger på Karen Blixens Boulevard 17 og Skanderborgvej 18-24.

Åbningstider i City Vest: Hverdage kl. 10.00-18.30. Lørdag kl. 10-16. Afdelingen på Karen Blixens Boulevard holder åbent mand-onsdag kl. 9-17, torsdag 9, fredag 9-17 og lørdag 10-14.

Vi tilbyder

  • Dosispakket medicin: Vi pakker din medicin efter lægens recepter i små poser, der indeholder den medicin du skal tage på et bestemt tidspunkt
  • Genordination: Hvis du opdager, at din recept er udløbet, kan apoteket muligvis hjælpe og ’forlænge’ din recept.
  • Medicinsamtale: Har du en kronisk sygdom, så tilbyder apoteket en medicinsamtale, så du får det bedste ud af din medicin.
  • Hvis du er gravid, eller har du lige født, så kom ind på apoteket og få personlig rådgivning om, hvad din krop har behov for.
  • Du kan leje en elektrisk brystpumpe på apoteket, hvis du har brug for at pumpe mælk ud.
  • Pillepas der dokumenterer, at den medbragte medicin er til dit eget brug. Passet kan vises til myndigheder i andre lande.

Med app´en Medicinkortet kan du se din aktuelle medicin, som er registeret på Fælles Medicinkort af en læge. Du kan også se dine åbne recepter, samt den medicin, du allerede har fået udleveret på apotek.

Udbringning af medicin foretages til privatkunder, plejehjem, kommunale lokalcentre, lokale læger, dyrlæger, tandlæger og andre.

Det er vi stolte af

City Vest Apotek har et fagligt stærkt personale af dygtige farmakonomer og farmaceuter. Vi er dit lokale apotek, hvor du altid kan få rådgivning og vejledning til din medicin, samt lindring og pleje.

Kom ind og få en gratis samtale om din medicin og rådgivning om din behandling. Samtalen med farmaceuten kan give dig tryghed, viden og værktøjer, så du kan følge den medicinske behandling, din læge har anbefalet.

Vi har afdelinger på Karen Blixens Boulevard 17 og Skanderborgvej 18-24. Brabrand Apotek på Karen Blixens Boulevard åbner alle hverdage kl. 8.30.

City Vest Apoteks historie

City Vest Apotek åbnede i 1973 i det nyopførte handelscenter City Vest som apoteksfilial af Åbyhøj Apotek. Fra 1998 blev det et selvstændigt apotek. Den første apoteker var Helle Kristensen Baunmøller, som i 2022 overdrog apoteket til den nye apoteker, Fahad Hamood Yeser Al-Gezi.

I marts 2023 åbnede apoteket filialen Brabrand Apotek på Karen Blixens Boulevard 17, 8220 Brabrand, og i november 2023 åbnede filialen på Langenæs.

City Vest Apotek har i slutningen af 2023 forlænget lejekontrakten med ejeren af indkøbscentret, A. Enggaard A/S.

Det skal du også vide

Vi er en del af apotekerkæden APOTEKEREN, der står sammen om at give dig faglig og forståelig rådgivning om sundhed, velvære og vitalitet.

Du er altid velkommen til at spørge os på City Vest Apotek. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Det har Vores Brabrand skrevet om City Vest Apotek

City Vest Apotek åbner på Langenæs – men tror på fremtid i City Vest

City Vest Apotek åbner ny filial midt i Gellerup

Apoteket i City Vest åbner for vaccinationer uden tidsbestilling

Brabrands nye apoteker har glædet sig i 10 år