Mr. Ruby

Langdalsvej 75, 8220 Brabrand

4038 3230

Mr. Ruby er stiftet og ejet af Jacob Ruby og er både en webshop og en fysisk butik, hvor du kan komme forbi og smage og købe vin i de mængder, du skal bruge. Vi fokuserer på lette, friske og stringente kvalitetsvine, der passer perfekt til det ny-nordiske køkken.

Vi prioriterer økologi og hylder tanken om at udnytte nærområderne og ad den vej spare denne jordklode for at skulle forholde sig til endnu mere CO2 i atmosfæren. Derfor er vores vine primært fra Europa, og især tysk vin dominerer sortimentet.

Mr. Ruby har åbent fredag kl. 13-17 eller efter aftale.

Det skal du vide om Mr. Ruby

  • Importerer og sælger lette, friske vine fra især Tyskland men også fra Italien, Frankrig og Spanien.
  • Indehaver Jacob Ruby arrangerer jævnligt vinsmagninger.
  • Jacob Ruby skriver om vin på bloggen vinunderlup.dk og har i 2011 udgivet bogen Vin Under Lup.

Mr. Rubys hjemmeside finder du her.

Det er vi stolte af

Mr. Ruby har cirka 150 forskellige vine på lager, og du kan være sikker på, at Jacob Ruby ved alt om stort set hver eneste flaske. Samtidig kan man tydeligt mærke, at han har en nær kontakt til producenterne.

Du får altid en solid baggrundsviden med dig, når du handler hos Mr. Ruby, f.eks. hvem der har produceret vinen, hvordan den er produceret, og hvordan klima og jordbundsforhold har spillet ind.

Og så er sortimentet af spätburgunder aka tysk pinot noir muligvis Danmarks bedste!

Det siger kunderne

”Butikken på Langdalsvej emmer af stemning, og den rigtig rare Jacob (Mr. Ruby) står altid klar med gode råd og spændende baggrundsviden om sine mange lækre vine. Det skinner tydeligt igennnem at vine og producenter alle er helt særligt udvalgte, og det gør at de bare altid rammer plet.

Smagningerne skal man også give sig selv lov til at prøve. De adskiller sig ved, ikke alene at være en smagning af Mr. Rubys egne vine, men en samling af de bedste vine fra forskellige leverandører – Det kan altså noget helt særligt.”
Lars Frost Larsen, Hougårdsvej

Historien om Mr. Ruby

Jacob Ruby kom allerede som 17-årig i lære hos Skjold Burne i Skælskør og tog senere uddannelsen som vinkyper hos Taster Wine. Han fortsatte som salgsassistent for Taster Wine, inden han i 1997 blev ansat som indkøbsassistent hos Østjysk Vinforsyning.

I 2002 grundlagde han sammen med to andre Propperiet Vin Import og drev virksomheden frem til 2019, hvor Jacob Ruby valgte at gå solo som Mr. Ruby på Langdalsvej 75 i Brabrand.

Det skal du også vide

Du kan tilmelde dig kundeklubben. Du optjener så bonuspoint, hver gang du handler. Desuden får du løbende besked om eksklusive tilbud, nyheder og information om arrangementer.

Skrevet om Mr. Ruby

Ny vin-virksomhed på Langdalsvej satser på events og oplevelser
Det første år med Mr. Ruby blev helt anderledes end forventet