Møbelsnedkeri Kjeldtoft

Årslev Kirkevej 20
8220 Brabrand

8629 2022

Møbelsnedkeri Kjeldtoft er et af Jyllands førende møbel- og inventar-snedkerier med værksted og showroom i Årslev. Vi har 30 års erfaring med specialtilpassede møbler og inventar, bl.a. velkomstskranker, byrådsborde, indbyggede skabe og specialdesignede borde.

Vi samarbejder med dygtige arkitekter og designere, og vi kan lide at arbejde sammen med håndværkere, der kan deres kram. Og så holder vi af samspillet direkte med kunderne. Vores styrke er det samspil, hvor vi er meget stærke, med bred erfaring og stor opfindsomhed.

Vi udfører

  • Vi har 30 års erfaring med at skabe specialtilpassede møbler og inventar
  • Alle møbler laves efter bestilling i forskellige mål og træsorter
  • Vi laver prototyper for både nye designtalenter og etablerede møbelproducenter
  • Sammen med arkitekter og designere skaber vi nye møbelklassikere, der kan holde i generationer

Det er vi stolte af

Som snedkere tænker vi med både hoved og hænder. Vi kæler for detaljerne og byder ind med løsninger, så funktionalitet og design går op i en højere enhed. Vi gør møblerne smukke, fornuftige og rationelle. Og vi elsker udfordringer.

Skal det være nordeuropæisk eg, valnød eller bejdset ask? Vores speciale er kærligheden til det massive træ. Lad os råde om de muligheder, vi som fagmænd kan anbefale.

Siden 2006 har vi samarbejdet med designere og arkitekter om at udvikle eksperimenterende møbeltyper til Snedkernes Efterårsudstilling. Et årligt kick, hvor vi leger, udvikler og opfinder. Det inspirerer.

Vores historie

Gert Kjeldtoft blev i 1986 udlært som møbelsnedker i Aarhus, og fem år senere etablerede han sit eget værksted.

I 2003 flyttede han til Årslev Kirkevej med sin familie og lille virksomhed. Ud over Gert Kjeldtoft har virksomheden tre ansatte.

Det skal du også vide

Gert Kjeldtoft holder af enkelhed og har selv designet bl.a. borde og stole samt udviklet et køkkenkoncept. Designkonceptet kan overføres på forskellige andre møbeltyper.

Alle disse produkter tilbydes direkte fra snedkeriet. Virksomheden kalder det værkførerdesign.

Skrevet om Møbelsnedkeri Kjeldtoft

Nyt dansk møbeldesign kommer på værksted i Årslev
Lokalt samspil: Kjeldtoft laver nye borde til Gasværket