Hotel Årslev Kro

Silkeborgvej 900
8220 Brabrand

8626 0577

Med 78 værelser, 6 kursus- og mødelokaler og en krostue med et stort á la carte menukort er der hver dag masser af liv på Hotel Årslev Kro.

Kroens historie går helt tilbage til 1825, men selvom kroen er blevet moderniseret flere gange, er den klassiske landevejskro-idyl bevaret. Her kan du opleve følelsen af at være på landet og alligevel være tæt på Aarhus med alle de kulturelle oplevelser og attraktioner, som byen byder på.

Det tilbyder vi

Hotel Årslev Kro benyttes i vidt omfang som overnatningssted af masser af mennesker på farten – herunder også mange børnefamilier på miniferie i Aarhus-området.

Hertil kommer kurser og konferencer, hvor kroen sørger for gode rammer, forplejning og evt. overnatning til op til 300 personer ad gangen.

Desuden sørger Hotel Årslev Kro for hyggelige og gode rammer om alle former for fester. Når I holder jeres fest på Hotel Årslev Kro, er alle vore priser inkl. lokale, servering og opdækning med lys, servietter og dekorationer.

Endelig kan du i “Det rustikke landkøkken” få serveret lækker og veltillavet mad, som du kan nyde i hyggelige og herskabelige omgivelser i den hyggelige moderniserede krostue.

Det er vi stolte af

Hotel Årslev Kro er placeret som et af Danmarks mest centrale mødesteder tæt på E45 og Herning-motorvejen. Vi byder på mange forskellige faciliteter som f.eks. fodboldbane, grønt område, udendørs borde og bænke, en hyggelig restaurant, samt motel- og hotelværelser, familierum, hyggelige små tagværelser og store business suiter.

Hvad enten der er tale om almindelige hotelovernatninger, romantiske weekendophold, en oplevelsesrig miniferie for hele familien, golf på alle niveauer, firmafester, den runde fødselsdag eller et koncentreret kursusforløb har vi altid et godt tilbud.

Vores historie

Årslev Kros historie begyndte helt tilbage i 1825, hvor Christopher Sørensen opførte Aarslev Krogaard. Den gang lå kroen på den anden side af vejen, men da Silkeborgvej i slutningen af 1950´erne blev etableret, blev den opført på det nuværende sted.

Gennem årene har Årslev Kro været ejet af en tidligere guldgraver i Amerika og andre farverige personer. I 1910 blev den Kongelig privilegeret, da der kom ny Bevillingslov.

Selvom kroen i flere omgange er blevet moderniseret, er der stadig en stemning af ældre landevejskro over stedet. Hotel Årslev Kro er ejet af Danske Hoteller, der har i alt 24 kroer og hoteller rundt om i landet.

Det skal du også vide

Restauranten er åben mandag til lørdag fra kl. 12.00 – 21.00. Ud over de faste åbningstider holder Hotel Årslev Kro ligeledes en række arrangementer, som du kan få et overblik over her.

Vi bidrager i øvrigt til et bæredygtigt miljø ved brug af miljøvenlige rengøringsmidler, affaldssortering og søger at nedbringe udledningen af CO2 ved at forbruge mest mulig energi, der stammer fra vedvarende energikilder.

Skrevet på VoresBrabrand.dk om Hotel Årslev Kro

Årslev Kro med masser af planer når samfundet åbner igen

Madklassikerne får et lille twist på Årslev Kro