Lars Lykkegaard VVS

J.P. Larsens Vej 9C
8220 Brabrand

21217700

Autoriseret VVS-installatør Lars Lykkegaard ApS er dit lokale VVS-firma. Vi udfører alt VVS-og blikarbejde samt alle former for opgaver med alternativ energi i Aarhus og resten af Østjylland.

Vores kunder er ikke kun private men også virksomheder, offentlige institutioner, boligselskaber, andelsforeninger og ejerforeninger.

Det står vi for

• Alle medarbejdere er kompetente faguddannede VVS-medarbejdere med stor erfaring inden for alle type opgaver.
• Vi udfører alle former for VVS-arbejde, rørarbejder og vandinstallationer, i alle dimensioner og typer.
• Vi sørger for løbende servicering af alle typer VVS-anlæg, reparation af utætte installationer samt installation og servicering af anlæg så de kører så effektivt og energibesparende som muligt.
• Tænker du på at renovere eller forny dit badeværelse, tilbyder Lars Lykkegaard VVS at bidrage med gode ideer til udformningen både designmæssigt og teknisk.
• Vi påtager os også gerne ansvaret for en hovedentreprise og koordineringen af alle dele af opgaven fra start til slut, så du ikke behøver at have kontakt til flere firmaer.

Med mere end 25 års erfaring inden for alle former for VVS-arbejde, tilbyder vi høj kvalitet og professionel rådgivning til både private og erhverv.

Det er vi stolte af

Alle vores servicemedarbejdere er faguddannede VVS-montører Vi uddanner lærlinge og bidrager derved til at give vores professionelle tekniske viden inden for VVS-faget videre.

Udover faglig stolthed er kvalitet, troværdighed, tillid og tryghed nøgleord for os. Vi er altid opdateret på nye produkter, og vi arbejder for at funktionalitet og design går hånd i hånd.

Det siger kunderne

”Fantastisk service. Kan klart anbefales.”

”Flot arbejde af flinke fyre!”

”Høj service og stor kompetence – alle aftaler overholdt. Vil klart bruge firmaet igen.”

”Ærlig betjening og kun oplevet god behandling gennem mange år af kvalificerede medarbejdere. Ville ønske, at der fandtes flere håndværkere af denne slags og glad for at have sådan en håndværker i baghånden :-)”

Vores historie

Firmaet blev stiftet i 2003 af indehaver Lars Lykkegaard, der tog autorisation i 1995. Frem til 2003 ledede han en serviceafdeling i Østjylland for en stor landsdækkende VVS-virksomhed, med ansvar for alle typer serviceopgaver og mindre entrepriseprojekter.

Det skal du også vide

Ved at benytte os som autoriseret VVS-installatør sikrer du dig, at arbejdet er udført korrekt og med de rigtige materialer samt at arbejdet er omfattet af en garantiordning. Benytter du ikke en autoriseret VVS-installatør bærer du selv ansvaret over for myndighederne og dit forsikringsselskab.

Vi er medlem af brancheforeningen Tekniq Arbejdsgiverne og er omfattet af Tekniqs Garantiordning. Endvidere er vores arbejde omfattet af en lovpligtig erhvervs- og produktansvarsforsikring og kvalitetssikring.

Skrevet på VoresBrabrand.dk om Lars Lykkegaard VVS

Medaljer til lærlinge hos håndværksmestre i Brabrand