KAiKU

Langdalsvej 46, bygning 7
8220 Brabrand

3311 1907

KAiKU er både en webshop og en stor fysisk bolig- og livsstilsbutik i et råt og rustikt nedlagt smedeværksted på Langdalsvej 46 i Brabrand, hvor vi har fokus på skandinavisk design.

Netop skandinavisk design har en stor plads i vore hjerter. Vi elsker og bliver inspireret af udtrykket og stemningen, det frembringer. Vi sætter pris på det gode håndværk, de lækre materialer og ikke mindst gode kvalitet, og derfor vælger vi designere, som står for netop det.

Det tilbyder KAiKU

  • KAiKU er blandt de butikker i Danmark, der over længst tid med stor passion har forhandlet kvalitet-brands som ferm LIVING og Karmameju.
  • Vi har desuden et tæt samarbejde med OyOy, House Doctor, Meraki og Nicolas Vahé og mange andre skønne – især danske brands.
  • Vi har mere end 100 forskellige brands – og mere end 5000 forskellige lækre varer.

Læs mere på KAiKU´s hjemmeside.

Det er vi stolte af

Vi synes, det er vigtigt at tage vare på de nye designere i Skandinavien, som i ret mange tilfælde hos os er blevet rigtig store. Vi bruger meget tid på blogs, magasiner og messer og på at finde ting, der lige er “KAiKU-style”. Dem kan du finde både på nettet og butikken på Langdalsvej i Brabrand.

De forskellige designere, som vi har i butikken, er nogle, vi selv er faldet pladask for, og som vi selv vil indrette vores hjem med eller bruge selv.

Vi elsker den nordiske stemning med træ, lyse møbler, skind, grafiske billeder og lidt skævhed i kombination med enkelhed, æstetik og funktionalitet. Men vi har også øje for det lidt mere klassiske og de rene linjer.

KAiKU´s historie

KAiKU åbnede i 2007 i Strædet i København og blev drevet og ejet af halvsøstrene Stine og Dorte. I 2014 fik vi lyst til at udvide til større lokaler, og i oktober 2014 slog vi dørene op til vores store rustikke butik i smedens gamle værksted på Langdalsvej i Brabrand.

Året efter lukkede vi vores lille fine butik i København, da den blev alt for lille til vores kæmpe udvalg af det lækreste i skandinavisk design. I 2016 trådte Stine ud af KAiKU. Nu drives KAiKU af Dorte og et skønt team af kvinder i alle aldre, som alle brænder for den gode service både i butikken og på webhoppen.

Det skal du også vide

Teamet bag KAiKU består i dag af kvinder med en meget forskelligartet baggrund. Sammen brænder vi for at give vore kunder en god oplevelse, uanset om du handler online eller i vores butik på Langdalsvej.

Skrevet om KAiKU

KAiKU satser på god betjening frem for hurtige tilbud

Puslespil holder gang i omsætningen hos KAiKU

VIDEO: KAiKU: Skrøbelig keramik i rå omgivelser