ELCON

Edwin Rahrs Vej 73
8220 Brabrand

7266 7000

ELCON er en af Danmarks førende leverandører af eltekniske løsninger til erhverv, industri og det offentlige. Desuden servicerer vi naturligvis også private kunder.

Vi sikrer, at enhver opgave og ethvert projekt afleveres i den aftalte kvalitet inden for den aftalte tid og til den aftalte pris.

Vi er klar til at sammensætte, levere og implementere præcis den løsning, der passer til dig og dine behov. Vi dækker et så bredt spekter af kompetencer, at du nærmest ikke kan stille os en opgave inden for elinstallation og afledte områder, som vi ikke har prøvet før.

Det står vi for

  • Vi udfører alt inden for elinstallation fra små elserviceopgaver til store projekter for industri, erhverv og offentlige kunder.
  • Vi installerer komplette og individuelt tilpassede indeklima-løsninger
  • Vi er eksperter i intelligente, energieffektive bygninger
  • Vi leverer sikring og alarmer, der skaber tryghed for medarbejdere og virksomhed.
  • Vi er specialister inden for blandt andet inspektioner af fjernvarmenet, lækagesporing og termografering af eltavler, hvor vi kan afsløre kuldebroer, utætheder og varmespild
  • Vi leverer løsninger til energiforbedring, blandt andet i form af varmepumper, energitjek og rådgivning

Det er vi stolte af

Virksomhedens størrelse og landsdækkende net af lokale afdelinger betyder, at vores kunder altid kan trække på tekniske specialister og store ressourcer inden for blandt andet elinstallation, bygningsautomatik, energioptimering, løsninger til vedvarende energi, sikring, indeklima, automation, termografering, forsyningsanlæg, vejbelysning og trafiksignaler.

Vi har fokus på at være effektive, omkostningsbevidste, have specialviden og besidde viljen og evnen til fremragende service. Derfor er ELCON en attraktiv samarbejdspartner, og derfor kan du trygt stole på, at vi vil levere din løsning baseret på vores kompetencer.

Særligt den grønne omstilling giver store og spændende opgaver til ELCON. Blandt andet har virksomheden en stor produktion af kundespecialiserede styretavler til industri, forsyning, marine, intelligente bygninger etc.

Vores historie

ELCON blev grundlagt i 1984 af Claus Søgaard Poulsen i beskedne lokaler i det nordlige Aarhus. ELCON har de seneste år været igennem en voldsomt vækst og har fordoblet antallet af ansatte fra 550 til 1100 medarbejdere. I dag er ELCON en landsdækkende virksomhed med en bred palette af el- og teknikbaserede kompetencer.

Virksomheden har i dag 18 forskellige lokationer rundt om i Danmark og er i de senere år især vokset øst for Storebælt, hvor antallet af medarbejdere på seks år er vokset fra 30 til 430. ELCON ejes af energiselskabet NRGi.

ELCON flyttede i 2021 ind i et nyopført 6.000 kvm stort videns- og teknikhus på Edwin Rahrs Vej 73.

Det skal du også vide

Siden grundlæggelsen i 1984 er ELCON gået fra at være en lokal elinstallatør til en af Danmarks førende installationsvirksomheder. Men virksomheden er fortsat lokalt orienteret og løser meget gerne opgaver for både virksomheder og private kunder i Brabrand.

Skrevet om ELCON på VoresBrabrand.dk

ELCON i voldsom vækst – rykker ind på Edwin Rahrs Vej