AAV Dæk

Sintrupvej 40
8220 Brabrand

8624 9999

Med mere end 75 års erfaring inden for dækbranchen kan vi hos AAV Dæk bryste os af at være blandt Danmarks ældste og førende dækspecialister. Vi er stolte af at være en familieejet virksomhed – som er gået i arv i 3 generationer.

Det står vi for

  • Vi forhandler alle anerkendte dækmærker inden for dæk og fælge til både private og erhverv og har de fleste typer dæk på lager
  • Vi skifter dine sommerdæk ud med vinterdæk, og leverer alle former for dækløsninger, når du har brug for det
  • Vi er fast servicepartner for private og virksomheder inden for alt, der relaterer sig til dæk og fælge
  • Vi leverer hurtig, kompetent og professionel hjælp og rådgivning, når uheldet er ude

AAV Dæk har ry for at være en af de mest servicemindede, professionelle og specialiserede servicevirksomheder i dækbranchen.

Det er vi stolte af

Hos AAV Dæk er vi særligt kendte for vores 24-timers breakdown-service, hvor vi kommer vores kunder til undsætning og hjælper dem videre efter mere eller mindre akutte dækskader.

Med vores specialbyggede servicevogne dækker vi det meste af Danmark 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Vi er altid kun et opkald væk.

Vores historie

I 1946 grundlade Marius Kjær Rasmussen firmaet Aabyhøj Vulkanisering, som dengang havde til huse i beskedne lokaler i en lille baggård i Åbyhøj.

I 1966 trådte næste generation, Poul Kjær Rasmussen, ind i sin fars vulkaniseringsvirksomhed – som nu for alvor blev et familieforetagende. I 1988 skete endnu et generationsskifte, da søn af Poul Kjær Rasmussen, Niels Kjær valgte at træde ind i familiefirmaet.

I 1994 flyttede Aabyhøj Vulkanisering familiefirmaet til større og mere moderne lokaler i Brabrand. I 2006 tog Aabyhøj Vulkanisering navneforandring til det mere mundrette AAV Dæk.

Det skal du også vide

Vi beskæftiger nogle af Danmarks mest erfarne og dygtige dækmontører – og vi sørger løbende for at holde dem opdaterede med de nyeste tiltag og teknologier inden for dækbranchen.

På den måde sikrer vi, at vores kunder altid modtager kompetent og professionel hjælp og rådgivning. Hos AAV Dæk ser vi ofte muligheder og løsninger, hvor andre har givet op.

Skrevet på VoresBrabrand.dk om AAV Dæk

75 år med AAV Dæk: Virksomheden er som én stor familie