Murer- og tømrerfirma Uldahl & Bruhn Aps

Dyssehøjvej 4
8220 Brabrand

3270 6431

Uanset hvilket murer- eller byggeprojekt du står med, får du kyndig rådgivning hos Uldahl & Bruhn ApS i Brabrand. Vi er specialiserede i at varetage totalløsninger tilpasset alle boligtyper, og har mange års erfaring at trække på. Vi kan derfor hjælpe dig med stort set alle former for entreprisearbejde.

Uldahl & Bruhn ApS er et kvalitetsbevidst murer- og tømrerfirma, der prioriterer dine ønsker og forventninger højest – både i forbindelse med totalløsninger og murerarbejde.

Vi udfører

  • Totalentreprise
  • Ombygning og renovering af hus
  • Facaderenovering
  • Renovering af badeværelser
  • Nyt tag, vinduer og døre
  • Nyt gulv og loft
  • Garage, carport, udestue og terrasse
  • Renovering af overflader med microcement

Det er vi stolte af

Uldahl & Bruhn ApS vandt prisen for Årets Murer tilbage i 2012, og har derudover været nomineret i 2013, 2014, 2016, 2017 og i 2020. Kåringen sker på baggrund af 15.000 kundeanmeldelser foretaget af 1500 håndværkere tilmeldt “anmeld-håndværkeren”.

Det kræver lutter tilfredse kunder at vinde prisen eller at blive nomineret til Årets Murer, og det får man kun ved altid at sikre kunderne aftalt kvalitet til tiden.

Vores historie

Michael Bruhn startede egen murervirksomhed tilbage i 2005, og har siden sikret sine kunder veludført håndværk i det meste af Østjylland. Siden er Rasmus Uldahl blevet medejer af virksomheden, der derfor skiftede navn til Uldahl & Bruhn ApS.

Virksomheden flyttede i 2019 til det nye domicil på Dyssehøjvej 4, der også rummer virksomheden Topcement Århus Aps.

Det skal du også vide

Når Uldahl & Bruhn ApS varetager din totalentreprise, samler vi alle trådene for dig. Vi sikrer, at alt håndværk udføres ordenligt, og sørger for at holde dig velorienteret fra start til slut.

Vi samler alle fagentrepriser, så slutresultatet bliver, som du ønsker det. Samtidig minimerer vi ressourcespild – både økonomisk og miljømæssigt. Hos os får du kvalitetssikret håndværk, du kan regne med.

Skrevet om Uldahl & Bruhn ApS

Uldahl & Bruhn igen med i kampen om at blive Årets Murer

Michael Bruhn fra Brabrand kan blive Årets Murer i aften