Engdalens Klinik

Engdalsvej 118,
8220 Brabrand

2279 6960

Jeg hedder Jytte Hammer Hansen, er 60 år og driver Engdalens Klinik. Jeg er RAB (registreret alternativ behandler) i zoneterapi. Det betyder for dig at du kan få tilskud fra sygeforsikringen ”danmark” eller få dine behandlinger dækket af din sygeforsikring. Det kræver ikke henvisning fra lægen at få behandling og tilskud.

Jeg er medlem af brancheforeningen Zoneconnection, ZCT.

Jeg har mere end 20 års behandler-erfaring og har hjulpet mange af med deres smerter og ubalancer. Da vi mennesker er forskellige, er der ikke to af mine behandlinger, der er ens.

Jeg tilbyder

Zoneterapi, massage, øreakupunktur og posturologiske undersøgelser. Til dig som døjer med:

• Smerter i kroppen, hovedpine/migræne
• Stress indre uro
• hormonelle ubalancer PMS, gener i.f.m. overgangsalder
• fordøjelsesbesvær diarré/forstoppelse, luft i maven
• søvnbesvær
• ufrivillig barnløshed
• børn de tisser i sengen om natten eller har kolik

Læs mere på hjemmesiden her eller på klinikkens Facebook-side.

Det er jeg stolt af

At arbejde med det jeg brænder for. Min tilgang til at behandle er holistisk. Vi er en del af et større hele. Der er mange faktorer, der gør, at vi får en ubalancer. Det kan være, at der skal ses på vaner omkring kost, motion, ja, din livsstil i det hele taget.

Mine behandlinger tager udgangspunkt i dig, din historie og det jeg sanser. Ofte ligger der ubearbejdede følelser bag ubalancer og de vil kunne komme frem under en behandling.

Det siger kunderne

“Jytte er lykkedes med at mildne eller fjerne samtlige symptomer, jeg kom til hende med – og lidt til. Udover at have haft den ønskede effekt er en time på Jyttes briks en wellness oplevelse af de helt særlige. Som om alt falder til ro i mildhed og venlighed.”

“Har hjulpet og hjælper med hedeture i forbindelse med overgangsalderen, et skønt sted hvor Jytte hjælper en med flere ting på én gang. Man føler sig virkelig tryg og afslappet når man bliver behandlet.”

“Hos Engdalens Klinik ved Jytte Hammer oplever jeg en harmonisk atmosfære og en skøn rolig behandler, der tager sig tid til mig og er meget tilstede i nuet. Selve behandlingen er professionel og effektiv.”

Klinikkens historie

Jytte Hammer Hansen har 21 års erfaring som behandler. Hun blev i 1999 uddannet zoneterapeut på LOGOS zoneterapiskole i Århus.

I 2008 supplerede hun med en massage-uddannelse, og fik i 2013 yderligere en uddannelse i at anvende øreakupunktur. Efterfølgende har kun taget yderligere en række uddannelser og efteruddannelses-kurser, der alle er nævnt på hendes hjemmeside.

Det skal du også vide

Udover behandlerfaglige uddannelser og kurser deltager jeg jævnligt i kurser på Vækstcenteret i Nørre Snede. Det giver mig stor personlig indsigt og livsglæde. Her henter jeg meget inspiration og fordybelse til mit arbejde med mennesker.

Det har været en kæmpe inspiration at møde og blive undervist af internationale kapaciteter indenfor mine fagområder som: Hanne Marquard,(zoneterapiens ”moder”) Tyskland, Tony Porter, Leder af ART (Advanced Reflexology Techniques)London, Michel Marignan, Marseille. (auroculoterapi, mm).

Skrevet på Vores Brabrand om Engdalens Klinik

Zoneterapeut med en stor værktøjskasse