{"id":236,"date":"2021-06-30T16:18:48","date_gmt":"2021-06-30T14:18:48","guid":{"rendered":"https:\/\/voresbrabrand.dk\/fagfolk\/?post_type=profil&p=236"},"modified":"2021-06-30T16:19:36","modified_gmt":"2021-06-30T14:19:36","slug":"bageriet-hartmeier","status":"publish","type":"profil","link":"https:\/\/voresbrabrand.dk\/fagfolk\/profil\/bageriet-hartmeier\/","title":{"rendered":"Bageriet Hartmeier"},"content":{"rendered":"
Hartmeier er dit lokale bageri, hvor hjerterum og h\u00e5ndelag er i fokus. Vi laver meningsfuldt bagv\u00e6rk med dynamiske r\u00e5varer, for alt godt bagv\u00e6rk starter med mel, vand, salt og sukker \u2013 derefter afg\u00f8r h\u00e5ndv\u00e6rket resten.<\/p>\n
L\u00e6s mere p\u00e5 Hartmeiers hjemmeside<\/a>.<\/p>\n Hos Hartmeier f\u00e5r du \u00e6gte bagv\u00e6rk. Vi bager hovedsagelig fra dag til dag. Kvalitetsm\u00e6ssigt er det bare s\u00e5 markant bedre med friskbagt br\u00f8d.<\/p>\n Den vigtigste ingrediens er vores tid. 80% af de store br\u00f8d er blevet til over minimum 24 timer. En stor del af br\u00f8det er baseret p\u00e5 naturlig surdej, der kr\u00e6ver mere arbejde og planl\u00e6gning end de f\u00e6rdige br\u00f8dblandinger. Men det giver en anden smag og dybde.<\/p>\n \u201dVi vil gerne tilbage til basisprodukterne. Det betyder, at vil laver tingene fra bunden \u2013 br\u00f8dene laves p\u00e5 surdej, og tingene skal have tid\u201d (Lars Hartmeier)<\/em><\/p>\n Lars og Charlotte Hartmeier er ejere af bageriet Hartmeier. Lars blev uddannet som bager i 1996 og har derfor mange \u00e5rs erfaring med h\u00e5ndv\u00e6rket.<\/p>\n I 2001 overtog de bageriet p\u00e5 Hovedgaden i Brabrand. De f\u00f8rste \u00e5r hed butikken Guldbageren, men i 2018 besluttede Charlotte og Lars Hartmeier at st\u00e5 p\u00e5 egne ben og skifte navn til Hartmeier.<\/p>\n I vores bageri vil vi gerne involvere vores kunder. Vi afholder blandt andet workshops om surdej, langtidsh\u00e6vet br\u00f8d, kager og mange andre sp\u00e6ndende emner alt efter \u00e5rstider og h\u00f8jtider. Vi elsker processen i bagning, og vi vil gerne dele gl\u00e6den ved bagv\u00e6rk med vores kunder.<\/p>\n De s\u00f8rger hver morgen for frisk br\u00f8d til Brabrand<\/a> Hartmeier er dit lokale bageri, hvor hjerterum og h\u00e5ndelag er i fokus. Vi laver meningsfuldt bagv\u00e6rk med dynamiske r\u00e5varer, for alt godt bagv\u00e6rk starter med mel, vand, salt og sukker \u2013 derefter afg\u00f8r h\u00e5ndv\u00e6rket resten.<\/p>\n Det kan du forvente hos Hartmeier<\/p>\nDet er vi stolte af<\/h4>\n
Hartmeiers historie<\/h4>\n
Det skal du ogs\u00e5 vide<\/h4>\n
Skrevet om Bageriet Hartmeier<\/h4>\n
\n\u2026men brunkagerne st\u00e5r Bjarne for!<\/a>
\nJulesm\u00e5kagerne kom i hus ved bageaften hos Hartmeier<\/a>
\nFamilien Hartmeier \u00e5bner helt ny bagerbutik p\u00e5 rekordtid<\/a><\/p>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"\n