Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

”Mad med whisky – whisky til mad”

14. september, 2019 - 18:00-23:30

449,DKK

Brabrand Whiskyklub – Maltværket fortsætter traditionen og præsenterer atter ”Mad med whisky – whisky til mad” tilsat en musikalsk oplevelse.

Vi har endnu engang fået gourmetkokken Jan Munch Petersen fra PARK13 – Danmarks Japanske Have i Trige til at sammensætte en udsøgt 3-rettes menu, hvor whisky indgår i tilberedningen af alle retterne, og til maden smager vi de whiskyer, der indgår i retterne. Øl, vin og sodavand kan købes i baren til rimelige priser.

Til at forestå den musikalske underholdning har vi i år engageret duoen Full Circle, der spiller skotsk og irsk folkemusik – og det, der ligner. Smuglyt til musikken her: http://www.musiker-boersen.dk/ folkemusikviser/_full-circle-irskfolkemusik-zourab-chatberachvilitomgottenborg.html

Pris: 449 kr. for medlemmer af Brabrand Whiskyklub – Maltværket og 499 kr. for ikke-medlemmer. For yderligere 49 kr. kan tilkøbes en whiskymenu med de 3 whiskyer, der indgår i maden.

Tilmelding til arrangementet skal ske til Lars Broni på lb@brabrandwhisky.dk senest den 9. september 2019.

Ved tilmelding bedes det anført, om der ønskes whiskymenu til maden. Følg i øvrigt med på vores hjemmeside www.brabrandwhisky.dk, hvor vi præsenterer menuen, når den kreative proces omkring sammensætningen er tilendebragt.

Detaljer

Dato:
14. september, 2019
Tidspunkt:
18:00-23:30
Pris:
449,DKK

Sted

Gasværket
Byleddet 2 C
Brabrand, 8220
Hjemmeside:
http://www.detgamlegasvaerk.dk/Aktuelt.htm

Lokale nyheder

Gå ikke glip af nogen lokale nyheder, men få nyhedsbrevet fra Vores Brabrand direkte i din egen indbakke..