Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert hos Pianokompagniet

10. september - 16:00-17:00

Pianokompagniet, J.P.Larsens Vej 17 C, Brabrand

Rachmaninov – Sange og klavermusik

Lyt til virtuos klavermusik af Sergej Rachmaninov og dyk ned i den poetiske verden af skønhed i hans sange. Emma Arent Roesgaard spiller på et af bedste flygler i Pianokompagniet og akkompagnerer Maria Johannsen, sopran.

Maria introducerer sangene, og publikum får et program med oversættelser af sangteksterne.Sergej Rachmaninov (1.4.1873 – 28.3.1943) var en af de største pianister og komponister. Blandt hans kendteste værker er Cis-mol præludiet, klaverkoncerten nr 2 – som er den mest spillede klaverkoncert i dag overhovedet og Chrysostomos – liturgien.

Maria Johannsen, sopran, har sunget opera- og oratorie-arier og Lieder i Tyskland, Danmark, England og Italien. Hun er uddannet hos sanger og antroposof Jytte Carl, som videreførte ”Die Gesangschule am Goetheanum” i København. Maria bor i grænselandet og elsker den kulturelle mangfoldighed der. Hun leder Foreningen Cantabile, som bla. står for det dansk-tysk-tjekkiske projekt ”Sommerbarock” med den kendte barokviolinist, Peter Spissky. Maria har netop sunget en række koncerter med norddeutsche sinfonietta og skal til efteråret være solist i Haydns Skabelsen. Desuden har Maria taget en cand.scient. i teoretisk fysik fra Niels Bohr Institutet i København. www.mariajohannsen.com

Emma Arent Roesgaard, klaver, har studeret musikvidenskab på Københavns Universitet med tysk som sidefag, og studerer nu ved Det Jyske Musikkonservatorium med. Hun har spillet kammermusik og akkompagneret musikvidenskabs kor MUKO under ledelse af Nenia Zenana. Emma har spillet ved Opus klaverfestivalen på konservatoriet i Århus, som blev afholdt i samarbejde med det Litauiske Akademi for musik og teater. Hun har spillet i masterclass med Alexandra Zvirbyte/Litauen og Markus Schirmer. Med Maria har hun allerede spillet ved koncerter i Haderslev, Åbenrå, Sønderborg og Kbh.

Koncerten er støttet af William Demant Fonden.Entré: 50 kr

Detaljer

Dato:
10. september
Tidspunkt:
16:00-17:00

Sted

Pianokompagniet
J.P. Larsens Vej 17 C
Brabrand, 8220
+ Google Maps

Lokale nyheder

Gå ikke glip af nogen lokale nyheder, men få nyhedsbrevet fra Vores Brabrand direkte i din egen indbakke..