Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dialogkaffe med Özlem Cekic

21. september, 2019 - 10:30-12:30

Danmark og verden omkring os oplever en massiv flygtningestrøm, og antallet af nydanskere i Danmark stiger. Der er derfor som aldrig før brug for en fælles referenceramme og forståelse på tværs af forskelligheder.

Özlem Cekics velkendte brobygger-motto lyder, er der trods forskelligheder er mere, der binder os sammen, end der skiller os ad. Med dét udgangspunkt har Özlem Cekic inviteret sig selv hjem til en lang række forskellige danskere – både folk hun var enige med, og folk hun var rygende uenig med. Hun kalder det ”dialogkaffe”, hvor formålet ikke er at overbevise, men at lytte, forstå, skabe dialog og finde frem til fælles løsninger og en fælles forståelse for hinanden.

Med sin ”dialogkaffe” har Özlem besøgt forskellige grupper af troende – kristne, jøder, muslimer, ateister m.fl. – i håb om, at de i fællesskab kan bygge broer frem for at grave grøfter. Med udgangspunkt i sine erfaringer kommer hun med oplæg til debat.

Og så kommer Özlem Cekic også med et bud på hvad man selv kan gøre for at række hånden ud til de mennesker, man måske tror man intet har til fælles med.

Detaljer

Dato:
21. september, 2019
Tidspunkt:
10:30-12:30

Sted

Gellerup Kirke
Gudrunsvej 88
Brabrand, 8220 Denmark

Arrangør

Gellerup Kirke

Lokale nyheder

Gå ikke glip af nogen lokale nyheder, men få nyhedsbrevet fra Vores Brabrand direkte i din egen indbakke..